Hony Engineering Plastics Co.,Ltd.
Home> Pitopito kōrero
November 10, 2023

He aha te pom gears: Nga rauemi kounga pai me nga mahi pai

Ko nga Gears tetahi o nga waahanga matua nui kei roto i te umanga miihini hou. Me te pom (polyoxymetylene) Gear, hei papatono pereti nui e whakamahia ana, kua waiho hei whiringa tuatahi mo nga tono maha e pa ana ki tana mahinga me te pono.

November 08, 2023

3240 Epoxy Latem Spelk Rauemi Rakau VS. FR4

Tuatahi, mai i te rauemi he paku rereke: 3240 kei te Epoxy Resin me te FR-4 me te FR-4 me te Epoxy Phenolic Resin, kei roto i a raatau hononga. Te rereketanga i waenga i te 3240 me te pereti epoxy fr-4 Tuar

November 07, 2023

PPS (polypheslenyne sulfide): Te kaha-kaha, te kirihou konupora teitei

He aha te polyphesylene whana? Ingoa Katoa Polyphenyne Gulfide Resin, PPS Hangarau Hangarau Asexual TheMetrical ASExual, he iti te wai, he iti te kirihou pāmahana; PPS resin me te muka karaihe, nga koti whakangahau, nga metara, nga metara, me nga muka waro, na reira ka taea te whakaputa i nga taonga whakahiato, a ka taea ranei te whakaputa i nga taonga whakahiato ranei; Pure PPS motuhake motuhake (PPS Den

November 06, 2023

HDPering Ambrane Ambrane tono i roto i te Citterns

Ko te teitei o te polyethylene oneone kaore e tino pai ana te membrane he mea pai ake mo te Centerns. Kei te whakaaro ki te pehanga o te reservoir mena he hohonu te hohonu o te wai, ka taea e koe te whakamahi i te 0.75mm neke atu ranei i te 0.75mm membran. Mena ko te hohonu o te wai o te rahui i roto i te 4M, ka taea e koe te whakamahi i te 1.0mm, 1.0mm ranei membrane kaore ano kia tau. Mena ko te hohonu o te wai o te CAStern e tata ana ki te 8m, me whakamahi koe i te 1.2mm neke atu ranei i te 1.2mm membrane. Ko te mato

November 05, 2023

Ko nga peeke a Peek i te pāmahana tiketike

Ko nga peariki o nga peeke i nga pāmahana tiketike me nga pehanga he tino mahi hei mahinga ma te kirihou e mau ana ki nga pāmahana nui me nga matū. Gaskets Peek, e mohiotia ana ko te ketone Etlyether Eter, tukuna he huinga ahurei o nga rawa mo te maha o nga tono tino nui. Ka rite ki te pormoplasitimu semi-crystalline me te tino reo, he whakaatu i te kaha miihini me te aukati matū i te pāmahana teitei.

November 04, 2023

Te Whakataurite o te PMMA Pa6 Pa66 Pa12 PBT PC + ABS

PMMA (Polymethylmethacrylate, e mohiotia ana ko te acrylic) Ko nga ahuatanga matū me te tinana: He pai te PMMMA nga matū me te whakarereke i te huringa huarere. Ko te kuhu o te maama ma he teitei te 92%. Ko nga hua PMMa he iti rawa te pahikara, he tino pai ki te hanga DVDS, me era atu he wa

November 03, 2023

Te whakataurite o te PVC Pe PP PP

PVC (polyvinyl chloride) Ko nga taonga matū me te tinana: ko Rigid Pvc tetahi o nga taonga kirihou e whakamahia ana. Ko te PVC he rauemi kore-tioata. I whakamahia pinepine a PVC me nga whakatuu, te hinu, te miihini, nga kaituku awhina, nga cororants, nga kaihoko paanga me etahi atu taapiri. Kāore he PVC i te kore-hōu, kaha, te ātete ki ngā rerekētanga māmā, me te pūmau seteometric pai. Ko te PVC h

November 03, 2023

Te Whakataurite o te PC AB AB PS Pom

Nga rauemi PC (polycarbonate) Rawa: 1. Te kaha o te kaha me te tino uaua ki te ngawari, te kaha o te kaha, te whānuitanga o nga pāmahana whakahaere 2. He maamaa nui me te waikano koreutu

November 01, 2023

Nga momo o te kirihou me nga painga me nga ngoikoretanga

Ko te kirihou he monomer hei rauemi mata, ma te polymerization tauhohenga ranei o te hauhautanga o te muka, i waenga i te kaha o te muka, i te taha o te kirihou me nga kirihou, he putiputi, he putiputi, Tae me etahi atu taapiri. Ko te waahanga nui o te kirihou ko te hinu. Ko te resin he pūhui polymer kaore ano kia whakauruhia ki nga momo taapiri. I tapaina t

October 31, 2023

Tirohanga tirohanga a Seimpro®esd me nga painga

Ko te whakawhanaketanga o nga hua antistatic Seistrotic Seitrnr i kawe mai i nga kaihoahoa me nga kaihoko kaiwhakamahi, i te mea ka taea te whakamahi hei whakatairanga i nga mahi whakarei ake i nga taputapu hangahanga. I tua atu, kei te hiahiatia nga taonga a te antistatic a Seightr mo nga taiao mahi motuhake, ka hiahiatia te aukati i te mate o te matū me te whakahaere hiko. Ko te waahanga, hei akomanga mo ng

October 30, 2023

Painga me nga tono o nga hiri hinu hinu ptfe

Na te whanaketanga tonu o te hangarau ahumahi, nga hiri i roto i nga momo ahumahi e kaha ana te mahi, ko nga momo hiri hinu a PTFE he mea nui, he maha nga tono me te whai whakaaro, te kaupapa whanui Ka whakauru i nga painga o nga hiri hinu hinu PTFE, me ona waahanga tono.

October 30, 2023

Nga tikanga tukatuka mo te PPS: WINKING, TE WHAKAMAHI, KILDING, TE WHAKAMAHI KAUPAPA

Me maroke te rauemi PPS ki te oumu maroke mo te 3-4 haora i te 150 ° C i mua i te tukatuka. PPS kaore ano kia maroke kaore e pa ki te whanaungatanga o te waahanga, engari ka raru pea te tukatuka i te wa e tukatuka ana. Hei tauira, ko te makuku e kohikohi ana i runga i te whakakapinga o te ranunga ka taea te huri ki te kohu me te hanga i nga nozzle o te miihini werohanga. Na reira, ko te whakamaroke i nga rauemi pps i mua i te tukatuka he mea nui te tukatuka i nga tikanga hangahanga, tae atu ki te mahi whiu, me te kohi i te raima. Ko

October 28, 2023

Peek Aratohu Aratohu Maatauranga: Aratohu Haumaru-nui

Ko te aratohu a te Chain nui rawa atu ko te aratohu pehanga totika e tautoko ana i te mekameka ki te whakaheke i nga ara nui o te papanga o te taonga. Te ahua o te kakahu-kore, te pāmahana-ātete, te tino, te tika, te pono, orokohanga, te taiao, te aratohu mekameka nui.

October 27, 2023

Ko te otinga tino pai ki te whakangao waiariki: Peek me Polyimode

Ko te whakangungu rakau, e rite ana ki te kakahu paruru, ka tiakina e ia nga taputapu mai i te tino pāmahana. Kei te waatea i roto i te maha o nga rawa, tae atu ki te polyester, te muka, te pepa, me etahi atu polymes ranei, me nga polymers. He rereke nga ahuatanga o enei taonga, engari he mea hanga katoa kia tutuki i a maatau hiahia ki te whakauru i o raatau taiao.

October 26, 2023

Mo te raupapa Tecapai ™ CM: Polyamide-imiside

Tecapai ™ Pai - Polyamide-iide Kaore i te Maarama Pai - Tecapai CM XP403 Green 30% karaihe kua kikii i te Torlon Pai - Tecapai CM XP530 Pango-Green Te Mate

October 21, 2023

He aha te mea nui te tika nui i roto i te CF30% nga tiihi miihini-kapi o te kirihou

Ko te Peeke tetahi o nga mea tino nui rawa atu i runga i te maakete, engari ka hiahia koe ki te kirihou tino kaha kei te kaha te kaha o te uta me nga taonga nui. whakarei ake ona taonga. Ina koa, ka taea te whakamahi i nga taonga o te waro hei utu mo nga taputapu miihini rererangi me te taputapu miihini me te hinu hau. ka whakapiki i tana kaha kawenga. Ko te 7% ngawari ake i te karaihe karaihe-whakakao nga tohu kua whakaar

October 20, 2023

Te mahi-teitei-te mahi i te reanga poro-a-ringa e toru - Peek (Polyether Ether Ketone)

I roto i te hinu hinu hinu, te maimoatanga wai, te kaha, te metallurgy me etahi atu mara ahumahi, ko te punaha piping he waahanga nui. Hei whakahaere i te wai i roto i te paipa, ka riro te whiriwhiri o nga hinu. Na kei roto i enei whakapaipai, he momo uaua te ahua o nga urupa. Mo te kowhiringa o nga taonga mo te tinana vallave o te Valve Balve-ara, he rauemi e kiia ana he taonga-kiri kirihou-teitei, e rongonui ana i nga waahanga ahumahi o te chetone Eternher Eter.

October 20, 2023

Durostone: Ko te whiringa tuatahi mo nga rauemi taputapu

Na te tere o te hangarau teitei, he maarama ake te iwi o Durostone, mai i te kamupene i hangaia i te timatanga o te tono a Durostone ka whakamahia noa mo te hoko ngaru ; te aukati waka; jiki; heri; jiki; Ko te whakapiripiri o te tin me etahi atu mara, tae atu ki te kohatu hangai i tenei wa he miihini; taputapu; wāhanga; Toasters me etahi atu umanga tukatuka kai; Nga pakanga rererangi me etahi atu hua nui.

October 19, 2023

Gpo3 Whero Whero me te White Upgm-203 Te Poutapeta Polyester Ciberglass Matcrical Poutāpeta

Ko te Poari GPO-3 e mohiotia ana hoki ko te GPO-3 Laminate. Ko te mea e hangaia ana e te poari a te poari mo te Poari Maatarangi Kiriata-kore me te whakapiri i te raima polyester kaore i te kaha, me te taapiri i nga taapiri e te wera. Pouaka GPO-3, e mohiotia ana hoki ko te UPGM-203, e tohu ana i te papanga Polyglass Polyglass i raro i te miihini me nga taonga hiko i raro i te pāmahana iti, te mura o te ahi. te ātete ki nga momo riihi.

October 19, 2023

PTFE POKO POKO TE WHAKAMAHI KI TE WHAKAMAHI KI TE KAUPAPA KI TE KAUPAPA

Ko te pōro kirihou PTFE he pumau, ko te aukati i te poro kirihou katoa, ko te poikiro paruparu te pai rawa o te poro kirihou. , Ko te alkali me etahi atu huihuinga hei whakamahi, kaore e taea te whakatika i nga matū. Piki kirihou PTFE hei hiri ki te pōro hiri ko te pai rawa o te poro kirihou katoa, na te mea kaore e taea te pupuri i te ahua o te kiri kirihou. Kia mau tonu ki te pupuri i nga mahi taapiri tino pai, ina ko

October 16, 2023

He aha nga ahuatanga o te poari PPS?

He aha nga ahuatanga o te poari PPS? Ko nga ahuatanga o te poari PPS: ko te hau i whakaaria mai ki te mahi nui ka taea tonu te mahi i te 220 ℃, he wa poto ki te 260 ℃, i roto i te taiao-pāmahana teitei kia mau tonu te kaha o te miihini, te uaua me te uaua Te aukati i te aukati me te parekura o te hydroly Ko te mahi ultraviolet, ko ia ano he mura ahi

October 15, 2023

Nga tikanga tukatuka noa o te pepa kirika

He tino tohu a Acrylic o te maarama, te reanga whakawhiti maama o te 92%, "karaihe karaihe". A he pai te ātete o te rangi, ina koa ko nga tono o waho, me te kaha o te mata o waho, me te nui o te ahua, te tukatuka i nga momo ahua me nga hua e hiahiatia ana. Ko tetahi atu pepa o te momo tae (tae atu ki te pereti tae tae), ko tetahi atu waahanga ko te pereti matotoru ka taea tonu te pupuri i te tino maarama.

October 14, 2023

He aha nga ahuatanga me te tono o te pepa FR4?

He aha te FR4? Ko te FR-4 he tohu tohu taputapu-kore, ko te tikanga ka taea e te toenga o te aukati i muri i te tangohanga o te papanga, ehara i te ingoa rauemi, engari ko te karaehe Ko nga papa i whakamahia i roto i te tohu FR-4 o nga taonga, engari ko te nuinga o nga mahi e kiia nei ko Epoxy Relin, me te whakakii i nga miihini karaihe. Heoi, ko te nuinga o ratou e hanga ana i te mea e kiia ana ko te wha-

October 13, 2023

PvDF Nga kirihou kirihou Pvf: Ko nga kaikauwhau matua i roto i nga pākahiko rokiroki pūngao

He aha nga whiu PVDF? Ko te PVDF he hua floreoroplastic, he poly (vinylidene fluoride), ko te vinylidene fluoride, he iti noa iho o te fluroline-kei roto i te taapiri Te ātete o te matū, te kaha o te ātete o te pāmahana, te tūponotanga, te tūponotanga, te whaikorero, te dilectricile, te thermonoctricity me etahi atu waahanga motuhake. I tua atu i te ātete o te matū, te ātete o te kaha o te pāmaha

Ka whakapā atu matou ki a koe

Whakakiia etahi atu korero kia taea ai e koe te pa ki a koe kia tere ake

Tauākī Tūmataitinga: He mea tino nui to maatauranga ki a matou. He kupu nui to maatau kamupene kia kaua e whakaatu i o korero whaiaro ki tetahi atu whakaaetanga.

Tukua