Hony Engineering Plastics Co.,Ltd.
Home> Pitopito kōrero
August 28, 2024

He aha nga tono a nga papa keke

Ko te poari Bakelite e mohiotia ana ano ko te poari rakau rakau me te papa pepa papaa. Ko nga papa o Bakelite i te nuinga o te huinga mai i te pepa hanga rakau kua oti te hanga me te pepa miro me te piri tonu. Ko te korero mo te mea ka whakaarohia ano hoki he hangarau hangarau e tupu ana, heoi, kaore i te pai te waatea o to tatou oranga i ia ra. I roto i te hoko mai o te Bakelite ka whai whakaaro ana ki ana whakamahi i nga ahuatanga, ka nui ake te awangawanga mo te utu e pa ana, e pa ana ki te tahua whakamutunga. Nga hua o te Bakelite na te mea ko ona utu nui rawa at

August 27, 2024

Me pehea te tukatuka o Bakelite

Peke Bakelite e whakamahia whānuitia ana, me pehea te tukatuka? Ma te miihini a-tuhi noa kaore i te tino mohio, e mohio ana tatou ko te Bakelite he tino kaha, na reira he tino uaua, he mea pai ki te tukatuka? Ko te tikanga tukatuka hinu hinu he maha nga momo, kia kite i nga pikitia i mua i a koe e tino korero ana i te tikanga tukatuka. (Whakairo miihini whakairo cnc, ko te miihini miihini taraiwa CNC, engari he reta ano hoki, mira, te tukatuka pokapū CNC Te tukatuka i te kee me te pupuhi i runga, me te kowhatu kowhatu kowhatu, ko te maripi PCD ranei, kaore e taea t

August 26, 2024

Kei te mohio koe ki te timatanga o te taote?

E mohio ana matou ko Bakelite te hanga rakau, engari he momo kirihou, ko te kirihou me te aldehydes e whakahiatohia ana i roto i te mahi o te tauhohenga polycondension. Ko te Phenolic Resin me te otaota, talc (whakakii), ko te Ururoto (te waikawa stearite), ko te waikawa, ko nga poaka, me etahi atu, ko te paura perehana. Ko te paura pereki ka wera ana ka pania ki te hangai ki te tiki i nga hua kirihou pinohonic. Mai i te mea ka whakamahia whānuitia te Bakelite i roto i to maatau oranga rawa atu i roto i te umanga, he aha te keehi o te Bakelite i hangaia e wai?

August 25, 2024

Nga taonga taketake o nga kirihou miihini motuhake

Te whakamāramatanga o nga papaa miihini motuhake Ko nga tohu miihini motuhake he akomanga o nga konupora o te miihini me te kaha o te pāmahana o te pāmahana i runga ake i te 150 ℃, pēnei i te polyphenyne sul (PPS), polyomide (pi), polyether Etern Eter (Peek), Crystal Crystal (LCP) me Polysulfone (PLEF). Ko enei papaahi he papaa, he tohu teitei me nga mekameka ngota kua oti te whakarite, me te whakaatu i te pumau i roto i nga taiao tiketike. Ko nga momo miihini hangarau e whakamahia ana i roto i ng

August 24, 2024

10 Nga take He aha nga nohoanga miihini a Peek me nga hiri ko nga taonga o te kowhiringa

I roto i nga umanga hou, he maha nga hiri e whai waahi ana ki te whakarite i te mahi tika o nga taputapu me te aukati i nga riihi me nga mahi kino. I roto i nga taonga taapiri, ka tu nga hiri peeke mo o raatau mahi pai, a kua noho hei porowhita katoa. Panuku, kia tata tonu te titiro ki te pehea e rereke ai nga hiri o Peeke ki nga waahanga rereke.

August 23, 2024

Ko nga ahuatanga me nga tono o te PTFE / PVDF / PFA / ETFE / FEP

He aha te fluorooplastic Ko te flurooplastics ko Alkane Polymers kei roto i etahi o te haukana ranei ka whakakapihia e te flurorine. Ko te flurooplastics: ptfe polytetrafluorootylene (pfrforrotyoxroetylety cipolymers, pfdf polyvinylidene flu Oride, PCTe Polytrifluorohylene, PVF Polyvinylidene fluoride, a pera ana. Ko nga Painga o te fllouloplastics e hangaia ana e te homopollymerizatization, ko te copollerization ranei o te kaimono fluronerotylene, penei i te Tetrafluorooprootyotylen, vinyotrifurotylen, vinyothile

August 22, 2024

Nga taonga miihini o nga taonga polymer

Nga taonga miihini 1. Te kaha kaha I roto i te pāmahana whakamātautau kua tohua, te haumākū me te tere tono, i te taha o te ahunga o Axial Axial hei tono i te kawenga tuuturu, tae noa ki te pakaru o te tauira. Ko te huringa tauira e te ahotea tino nui, e kiia ana ko te kaha kaha (kaha kaha). Te

August 21, 2024

Ko nga rawa o nga taonga polymer

Nga taonga matū Ko nga taonga matū o Polymer, ko te nuinga o te waa e pa ana ki te mata o te rauemi, alkali, te tote me etahi atu papaaho me etahi atu pāpāho i muri i tetahi waa, ko tona kounga, te kaha, te tae me era atu. 1. Te ātete whakarewa Ko te tohetohe whakarewa (whakarewa rewa) e tohu ana ki te kaha o te rauemi ki te patoi i te pupuhi o te whakakao, te horoi, te pakaru, te huringa ranei. 2.

August 21, 2024

Nga taonga o te Optical me te hiko o nga taonga polymer

Nga taonga pai 1. Whakapaipai Ka uru te marama ki te reo tuarua mai i te reo tuatahi (hāunga ko te ōwehenga o te koki o te koki o te koki o te koki Whakatakotoranga e kiia ana ko te tohu whakahoutanga (taupū whakataki). Ko te taupū ngoikore o te reo e nui ake ana i te 1. He rereke nga korero mo te waatea kotahi mo nga rerenga rerenga rereke. Ko te taupū kore-kirihou e kiia ana ko te maama kowhai kowhai. Taonga wh

August 19, 2024

He aha nga taonga waiariki o nga taonga polymer

He aha nga taonga waiariki o nga taonga polymer? 1. Te nuinga o te whanaketanga waiariki Ko te mea nui o te whanaketanga waiariki ko te huringa ōrau te roa o te rauemi mo ia 1 ° C te huri i te pāmahana. Ko te tau toharite o te whanaketanga raina e whakaatu ana i nga ahuatanga o te raina o te rauemi i roto i te waahanga pāmahana. Ko te mea toharite o te whanaketanga raina, α, ka kiia kia rite

August 18, 2024

Nga ahuatanga tinana o nga taonga polymeric

Ko te thermoplastic, e kiia ana ko te Thermosoft kirihou, he momo kirihou kiri kirihou ka tupu, ka ngoikore ranei i te pāmahana me te whakapakeke i te wa e pa ana. Ko nga mekameka polymer e hono tahi ana ma te kaha o te hau, ka whakaiti i te pikinga o te pāmahana, te whakaputa wai. Ko nga thermoplastics ka whakahoutia i roto i tenei kawanatanga ka tino whakamahia ki te hanga i nga tikanga tukatuka polymer penei i te maakahu, te whakakao, me te koretake. Tuhinga o mua Ko te hangan

August 17, 2024

Nga Plastics-pāmahana pāmahana: Te tipu tere i roto i nga tono whakawero

Ko nga mea hanga, ka tohua e te pāmahana whakamahi wā-roa, ka taea te wehewehe ki nga konupora me nga konupora nui me nga konupora nui-pāmahana, he paparanga-hangarau nui Na pera. Ko nga papaa whanui te kaupapa ko nga konupora e whakamahia ana mo te waa roa i te pāmahana i raro iho i te 100 OC; Ko nga papaa whanui e rima nga kaupapa o te polyethylene (polyethylene, polypropylene (polypropylene. He iti o raatau miihini engari e whakamahia whānuitia ana i te kapi, taputapu taputapu me te hanga ahumahi na te whānuitanga o nga tono me nga taonga tukatuka pai.

August 16, 2024

Te maarama ki te whanau "Polysulfone" (PPSU, PSU, PES)

He aha te PSU, PPSU, me nga Pes? PolyphenyLylulfone (PPSU) me Plyethersulfone (PES) he taonga pai o te polysulfone (PSU). Ka whakatauritea ki te PSU, ka whakapai ake a PPSU i te kaha o te wera, te whakaora i te mura o te ahi, me nga taonga matū pai, tae atu ki te paanga o te kaha o te kaha. He pai ake ano hoki nga pes i te PPSU, me tana whakaeke matū ka uru ki waenga i te PSU me te PPPSU.

August 15, 2024

He aha nga taonga hiko o te korukoru kirihou (2)?

4. Te ātete ki te hikoi hiko Ko te whai, ko te takahi ranei i te ara, ko te hanganga o te huarahi whakahaere i runga i te papanga o te papanga kirihou i raro i te kaha o te ahotea me te aukati hiko. Mo nga taonga whakahiato kirihou, ko te taupū mahinga hiko e rite ana ki te tohu hiko hiko (he tohu taapiri, mai i te whakamaarama o te rauemi

August 14, 2024

He aha nga taonga hiko o te korukoru kirihou (1)?

Ko nga papaa, ko te nuinga o nga taonga (ko te korero, ko te aukati i nga taonga whakahiato kei runga ake i te 107 ohm-m, ara, ko te whanonga kei raro iho i te 10-7 S / m). Ko nga rauemi konutai kirihou he mea nui mo te umanga hiko me te hikohiko me te hikohiko ko te kaupapa matua hei whakarite i te kounga me te pono o nga taputapu hiko me te pono. Kei roto i nga taonga miihini kirihou i roto i te whakamahinga o nga rawa o te kirihou, ko nga taonga matū, ko te ahunga o te taiao, ko te ohanga o te mata, te ngaronga o te mata, te kaha o te mate , te ātete ki nga mahi hokohoko, te āt

August 13, 2024

Tohutohu mo nga Plastics Miihini Motuhake

He aha te tikanga o nga tohu miihini motuhake? Ko nga papaa nui rawa atu ko te mahinga whanui, ko te whakamahi i te pāmahana-roa o te pāmahana i runga ake nei, ko te nuinga o nga hua o te rapa (PLAYETERLONITRILE (PYKER CRMESTAL (PAEK Crystal Stertol (LCP) me Polysulfone (PSF). Ko nga tohu miihini motuhake e whai kiko ana, he pai te whakamahi i nga taputapu hiko me te hiko, te whakaputa hiko motuhake me etahi atu waahanga hangarau teitei. Ko nga taonga o te ao, i te rautau 190, i te wa e rua

August 12, 2024

Nga tikanga tukatuka me te tono a Uhmwpe

Tikanga tukatuka uhmwpe: Mai i te tirohanga o te uhmwpe i roto i te whenua whakarewa he teitei ake i te 108PA-s me te tino ngoikore, he uaua ki te whakahaere i nga tikanga tukatuka miihini. Heoi, me te whakawhanaketanga o te hangarau, na roto i te whakarereketanga o nga taputapu tukatuka noa me te whakarereke rauemi, ka taea te whakatutuki i te whakahekenga, te pupuhi i nga mahi whakahiato me etahi atu tikanga whakahiato. Ko nga tikanga tukatuka motuhake ko te:

August 11, 2024

Ko nga taonga UHMWWE hei rangatira mo te whanau polyethylene pe

Teflon Paerewa, he whakamarama mo te taonga UHMWPE, te rangatira o te whanau polyethylene pe Te Whakawhanake Whakawhanake I te tuatahi i uru a Uhmwpe e te Kamupene Kamupene All All All me te kamupene Tiamana, te United States Herules Petrochemical kua whakauruhia ki roto i nga mahi ahumahi, me nga mahi ki te whakawhanake i ana tono. 80's, Ko te tere tipu o te

August 10, 2024

He aha nga mea o te kirihou

He aha nga mea o te aorangi? He aha nga rereketanga i waenga i nga tono kirihou rereke? Ko nga mea noa ko te polymethyl Methacrylate (PLESTYRENE (GPPSATENE (PLPSAMANATE (PCYCARANATATE (STYRENE-ACRYLONITER (STYRENE-ACYLET Methacrylate Coplolymer (MS). Kei raro nei he whakataurite mo nga rereketanga o nga mahi i waenga i nga mea tino nui o te ao. Pmama Kei te PMMMA nga rawa pai rawa atu, 93% o te tuku rama, he pai ake te ātete o te aukati, te ātete

August 09, 2024

Runga 10 Painga me nga ngoikoretanga o nga kirihou-kore-angamaheni

Ko te kaiwhakatikatika e whai ake nei ka whakarapopoto i nga painga me nga ngoikoretanga o te tekau nga kirika-kore-reanga. Papanga Painga Ngoikoretanga Ptfer

August 08, 2024

Tekau nga kirihou kakahu-kore-reanga

He aha te kirihou-ātete e mau ana Ko nga miihini whakakakahu i nga taonga o te polymer, ka taea te pa ki te kakahu me te miiharo me te whakamahi i nga waahanga miihini me nga taputapu e kaha ana ki te tu atu i nga kakahu tiketike me nga taputapu teitei. I tenei wa ko nga kakahu pai rawa atu, he mea nui ranei te miihini Pipiri PI Pai Peeke, hei taapiri i nga tau tata nei na te whakahekenga o te utu, he mea uaua ki te whakamahi i te waahanga whanui. Tuarua, ko te

August 07, 2024

Me pehea te whiriwhiri i nga kirihou-kore-aukati

Me pehea te whiriwhiri i nga kirihou-kore-aukati, me pehea te whakamoko i nga papaa-nui o te teitei o te tihi? I te mara o nga taonga o te maatauranga me te miihini, ko Conde te tikanga e pai ana te ngoikore. Ko te mea nui o te koretake he uara kore-kore e whakaahua ana i te nui o te ahotea i waenga i nga papa whakapiri e rua. He tohu matua i roto i te taunekeneke o nga papa o te papanga me te mea nui mo te maarama ki te whanonga o nga taonga. I roto ia r

August 06, 2024

Whakahaerehia nga rongoa anti-Static Static i whakamahia i roto i nga tono semiconductor

Kei te haere tonu nga kairangahau antistanic ki te awhina i te umanga semiconductor I enei ra, he maha atu nga taputapu hiko e whakamahia ana i roto i o maatau oranga, ko te tikanga o nga kaimoana silicon (ko nga taonga simonductor e whakamahia ana e nga kaihanga taputapu hiko) me hanga pinepine. Whakahaerehia nga kirihou-anti-static he mea nui ki te tiaki i nga toenga mai i te poke me te pakaru i te wa e kawe ana me te hanga. Ko te kawenga waka me te tukatuka hua e pa ana ki nga taonga e whakamahia ana, na reira he mea nui ki te whiriwhiri

August 05, 2024

He aha te pumau o nga papaa miihini?

He aha te pumau o nga papaa miihini? He iti te IQ: Te riri, te huringa, kaore e taea te whakauru, te kapiti, te kounga kore, me nga tohu e ono e whai ake nei ...... Ko te IQ High ISQ: Ko nga tikanga o te Rorohiko, na te whakamahi i nga waahanga o te koiora, ko te hua mai i nga taonga ki nga waahanga, ahakoa te mahi He pai te whakahaere. Ko te nuinga o te mea e pa ana ki te pumau tonu ko te rahi o te waahanga, na te nui o te makuku, te taiao pāmahana ranei, i puta i te whanaketanga o te taput

Ka whakapā atu matou ki a koe

Whakakiia etahi atu korero kia taea ai e koe te pa ki a koe kia tere ake

Tauākī Tūmataitinga: He mea tino nui to maatauranga ki a matou. He kupu nui to maatau kamupene kia kaua e whakaatu i o korero whaiaro ki tetahi atu whakaaetanga.

Tukua